Städdags!

Imorgon är det städdags som gäller. Då ska matte skura golvet med ättiksprit så att min kisslukt försvinner med hopp om att jag hellre kommer att vilja gå ut. Hur går det för er med kisseriet? Tyckte att det gick så bra för Frank där ett tag, men nu är det som att han tagit ett steg tillbaka och kissar inne lite hur som helst. Dessutom håller han sig ibland, enbart för att få kissa inne. Humhum undrar matte.. 
Idag surfade matte också på nätet och letade efter fik, pubar, parker, centrum osv där hundar är tillåtna. Kan varmt säga att många platser och gallerior inne i stan är helt okej med att ta med hundar. Finns även flera fik som är hundvänliga! Tjoho tycker matte!
 
Idag har vi firat mattes bror som
fyller 20.. :)  
 
 

Kommentarer
K säger:

Hej! Vägde Lisbeth igår och hon vägde 5,1kg, hoppsan, ett helt kilo upp på 10 dagar:) stor tjej nu:)
Vi springer ut med Lisbeth i parti och minut och det händer olyckor inne men dom händer mer och mer sällan, tack och lov. Hoppas städningen med ättiksprit hjälper, håller tummarna:)

Svar: Wow, strålande ju! Stor tjej Lisbeth! Städningen gick faktiskt väldigt bra, hittills har det inte hänt en enda kissolycka. Men peppar peppar!
Frank

2013-04-14 | 10:39:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback