En god morgon

Idag sov vi länge och gott! Matte var för långsam idag på att gå ut med mig, så jag pep, sen kissade jag på mattan, nu var det länge sen det hände. Men helt och håller mattes fel. Jag sa ju faktiskt till. Men nu sitter vi utomhus på gräsmattan, jag med pinnen och matte bredvid. Matte tänkte att vi skulle leka lite med bollen. MEN. Jag vill hellre ligga som Ferdinand och tugga på min pinne.

Så då gör vi så!


Soldag!

Min mage verkar må bra och det är vi glada för. Ibland är det nästan som att matte har glömt bort hur det var för två månader sen.. För nästa lördag har jag bott hos dem i två månader! Och då kissade jag överallt var pytteliten och jättegosig.

Nu går jag till dörren, är stor och fortfarande supergosig! Märks att jag är en lugn och stabil valp. Absolut inte spattig eller bitig. Matte kan hålla handen i munnen på mig, trots att vi leker, jag biter aldrig till utan smakar lite lätt.

Jag är dessutom världens charmtroll, trollar bort alla som kommer i min väg med min söthet och fina teckning! Matte stoltserar med att ha den finaste valpen i Väsby!


Bilder


Bilder!

Här kommer bilder på mig!


Krångel.

Bloggen har krånglat enormt mycket den senaste veckan. Därför har matte inte kunnat skriva något.. Men jag mår bra, blir större och större, 6,2kg väger jag nu.

I onsdags var jag på min första valpkursträff! Det var skoj och jag var supertrött att matte bar mig hela vägen hem. Fick beröm för att jag var så social, hälsade på fint på alla valpar och ville gärna leka. Var dessutom redan jätteduktig på alla övningar, matte och jag har ju tränat en del tidigare. Vi ser framemot nästa vecka! :))

Saker som jag lärt mig:
Spela död
Rulla runt
High five
Vacker tass
Gå och lägg dig
Stanna/varsågod
Sitt
Ligg
Inkallning
Och mycket mer! Matte har insett att jag är så lättlärd! Kan ju lära mig allt! :)

Husse är borta över helgen, då passar jag på att ta hela hans plats i sängen. Tjoho!


https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_517aff059606ee3340f626c6.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_517aff059606ee3340f626c6.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_517aff059606ee3340f626c6.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_517aff059606ee3340f626c6.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_517b04d5ddf2b373169c5b85.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_517b04d5ddf2b373169c5b85.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_517b7dc89606ee33273f27b8.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_517b7e4dddf2b372e4fa8d91.jpg" class="image">


Trots...

Att jag haft stora problem med magen i några veckor så hade jag ändå gått upp drygt 500gram. Det tackar vi för och är nöjda! Vi hoppas att medicinen Maria skickat ska hjälpa mig att bli av med det som stör min mage så. Annars är jag glad och pigg, världens busigaste men ändå snällaste..
 
Hur går det för er andra? Matte är så förvånad och glad över hur fint och snällt jag bemöter andra människor. Jag är absolut inte bitig utan smakar lite lätt och lyssnar om någon ropar aj eller psst. 

Klippa klor

Numera avskyr jag att klippa klor. En hemsk upplevelse där godis inte ens hjälper. Matte klarar inte av att klippa så husse får göra det. Han är inte så populär med andra ord.. Men efteråt får jag ju massor av godis och beröm av husse.. Men fy! Inte kul alls.


Valpen som vill gå ut....

Idag har jag i princip hängt vid dörren... Så fort vi gick in, satte jag mig på dörrmattan och tyckte absolut att det var dags att gå ut igen.. Vädret är ju skönt, och löven blåste omkring så det var superkul att springa omkring utomhus och jaga löv. Matte däremot hade inte riktigt tiden till att stanna ute lika länge som jag ville, hon har mycket att ta igen i skolan denna vecka.


Godis..

Jag älskar godis, alla former. Leverplattor, fiskbullsbitar och så. Gör allt matte vill så fort jag ser att hon stoppar handen i fickan. Så just nu är jag jätteduktig på att komma när matte vill. Ibland glömmer jag bort mig. Men ändå så duktig.. Kissolyckorna som matte skrev om händer mer sällan nu, ibland kommer det inget på hela dagen och ibland hinner vi inte ut.. Men nu går jag alltid till dörren. Hurra för världens bästa Frank ropar matte!


Åker tåg..

Jag och matte tog tåget till Solna för att gå till butiken hundens hörna där de säljer ett speciellt foder som Maria tyckte att jag skulle köpa då min mage fortfarande inte vill vara med riktigt. Så det blev en lång promenad av mycket bärande för matte.. Nu ligger vi hemma alldeles utslagna och sover/vilar..

Förresten ända sen städningen igår har jag bara kissat inne en gång, på filten i bädden. Men matte tog bort den också och tvättade ur biabädden med ättiksprit. Men kissandet har lugnat ned sig avsevärt i jämförelse med de senaste dagarna.


Städdags!

Imorgon är det städdags som gäller. Då ska matte skura golvet med ättiksprit så att min kisslukt försvinner med hopp om att jag hellre kommer att vilja gå ut. Hur går det för er med kisseriet? Tyckte att det gick så bra för Frank där ett tag, men nu är det som att han tagit ett steg tillbaka och kissar inne lite hur som helst. Dessutom håller han sig ibland, enbart för att få kissa inne. Humhum undrar matte.. 
Idag surfade matte också på nätet och letade efter fik, pubar, parker, centrum osv där hundar är tillåtna. Kan varmt säga att många platser och gallerior inne i stan är helt okej med att ta med hundar. Finns även flera fik som är hundvänliga! Tjoho tycker matte!
 
Idag har vi firat mattes bror som
fyller 20.. :)  
 
 

Regn..

Jag fick en chock när jag skulle kliva ut genom porten imorse. Tittade bak på matte och sen tvärvände jag i porten. Aldrig att jag tänkte gå ut i det där vädret. Meeen, kissa måste jag ju. Så matte lyfte ut mig och jag stod stel som en pinne först, sen var jag tvungen att lyfta ena tassen efter den andra för att undvika att bli blöt. Det blev en snabbkiss sen stod jag där på trappan och väntade in matte..
Det här vädret det går inte hem. Vi hoppas på finade väder i veckan. 

Jag väger...

5.2 kg...
hör och häpna... Så nio-tio kilo till och sen ska jag växa i kostymen också...
 

Slappar

Idag har vi slappat hela dagen. Eller jag har i allafall, matte har varit en sväng på sjukan och dränerat halsen.. Hoppas att imorgon är sista dagen då matte är på KS..


Träffas!

Så klart vill vi träffa andra frallor! Vad är roligare än det? :) Ska bara bli frisk först.. Går ju i skolan men är hemma väldigt ofta. Så att få till en tid är inga problem! :)


Måste

Bara få visa hur förbaskat söt och fin jag är!


Lisbeth!

Husse glömde bort att väga mig.. Men matte lovar att ställa mig på vågen snart. Hon är nämligen också intresserad av att veta hur stor jag blivit. :) Är verkligen ingen liten hund längre. :)


Vaccinerad

Är även vaccinerad och klar! Det gick galant, husse gick iväg med mig. Det gick fort och smidigt. Nu behöver vi inte oroas oss för läskiga sjukdomar längre. Tjoho!


Ojoj

Matte har inte orkat skriva på bloggen för hon har åkt in och ut på sjukhuset med en halsböld som gjorde henne jättesjuk.

Nu är hon på bättringsvägen och kan skriva lite om mina hyss. Igår var det allmänna-kissa-inne-dagen. Jag tror att jag snittade med sex kisspauser inomhus.. Matte var också i rätt dålig form så det fick som det vara lite konstigt. Men mattes mormor kom sen och tog med mig upp till henne så att matte kunde sova, det gjorde susen.

Idag ska jag vara hos mattes mamma igen, matte ska tillbaka till sjukhuset och kolla till halsen och se så att allt går som det ska. Men sen ska vi mysa.
Tur är väl att jag är en gosig valp som hjälper matte med allt genom att bara finnas. Hög gosfaktor på mig.

Verkar som att magen är som den ska nu, peppar peppar. Har ätit fiskbullar och ris i några dagar nu och det har blivit mycket bättre. Idag provade matte att blanda ner lite uppblött torrfoder i riset med fisken. Allt slank ner, inget fel på aptiten. Jag blir som tokig av fiskbullar, jag har till och med svårt att lyssna på kommandot lägg dig ned när matte tar fram fiskbullen. Jag måste liksom stånga med huvudet upp och ned, åt höger och vänster, sen halvligger jag ned, sätter mig upp, halvligger igen. Matte skrattar en del. Däremot... Fungerar det ju utomhus. Jag följer matte överallt när jag vet att det vankas fiskbullar.
Så nu ska det tränas! :)


Matte jobbar

Ja denna helg är mattes jobbhelg. Det betyder att jag spenderar dagarna med husse. Igår tåg husse med mig till en av hans kompisar och det gick bra. Märks att jag inte är lika trygg med husse som med matte, eller att jag lyssnar för den delen. Men husse ska nog få till det. Matte propsar på trygghet och närhet.

Min mage blev bra, men inatt dålig igen,!? Huuum, denna gång hade jag gått ner från sängen själv utan att de hade vaknat. Så en trevlig överraskning såhär på morgonkvisten. Vi funderar på om det är stress? För att han får följa med oss överallt? Eller att magen inte är riktigt stabil än och torrfodret som vi blandade ut kanske förvärrade magen, alternativt är jag lite förkyld. Verkar lite småblöt om nosen mest hela tiden. Jag är ju fortfarande pigg, sover bra och dricker mängder med vatten.

Matte vill inte jobba, hon vill hellre gosa med mig!


Städa

Alla som har hund vet att det krävs en del städning hemma. Speciellt om du har en hund som gärna släpar in pinnar och dylikt. Uppmuntrar ju gärna att han faktiskt bär saker till oss, dock innebär det kvistbitar och pinnar överallt. SLÄNGDA NU. :)

Så sorken kan minsann samla på nya nu. Frank avskyr dammsugaren.. Det är det värsta som kan hända en valp på 12 veckor, brukar gå ini badrummet med öronen platta intill huvudet. Eller försöka komma upp i soffan.. Men matte insisterar på att det ska bli vårfint.

Annars gör han ju detta, jagar damm!


Ojoj

I natt sov matte dåligt för jag väckte henne mitt i natten och hade diarré. Så vi fick gå upp några gånger i natt och gå ut. Matte blev såklart oroligast i världen och håller hököga på om jag dricker tillräckligt. Men jag är relativt pigg och busar som vanligt.

Det är tur att matte fortfarande kan ha så fin kontakt med Sveas matte Maria.
På så vis får hon lugn och många bra råd. Så för det tackar vi ömsint!

Det märks att matte är min favorit av alla. För om inte hon befinner sig i sängen vid läggdags då minsann tänker inte jag heller ligga där med hussen heller. Men om matte bestämmer sig för att gå och sova då kommer jag på stört och tittar med valpögonen. Husse. Ja han känner sig ratad. Hehe och matte tycker att det är lite roligt.


Tröttmössan

Matte alltså...


Utflykt!

Matte insåg att torrfodret var slut. Så hon och jag tog bussen till djuraffären och handlade. Det är tur att jag är någorlunda miljötränad, det händer en del runtomkring djuraffären. Men det var första gången vi provade detta och det gick galant.

Fick sitta i en väska på bussen och när vi behövde gå lite längre sträckor. Och det gick också bra. Gissa vad jag gör nu?

SOVER.


Snart!

På lördag blir jag 12 veckor och då är det dags för vaccinering. Då tänkte matte passa på att väga mig också, för att få ett hum om hur mycket jag troligtvis kunde väga.

Idag har jag varit ute mycket, legat på en filt med matte, nosat omkring i buskar och grävt lite i en jordhög.
I vårt område kommer det många hundar som går förbi. Än så länge får jag inte träffa en främmande hund innan vaccineringen är avklarad vilket är tur. För idag kom det förbi en hund med misstänkt kennelhosta. Matte höll hårt i kopplet då ägaren sa det. Bra dock att ägaren sa det, även om matte inte tillåtit mig att hälsa på hunden. Tror att vi fortfarande i framtiden kanske ändå ska hålla oss till hundar som vi känner. Vet aldrig vilken hund vi kan stöta på. Trevliga som otrevliga.

Men nu ska vi sova.


Detta gör vi!

Vi sitter ute på en filt. Jag i mattes famn, nosar i luften och slappar. Detta är ju väldans bra träning. Att få en valp lugn när det händer saker runtomkring. Solen skiner så gott på oss att vi båda två snart somnar.

Vilken fantastisk dag!


VALP

Valpkursen är bokad. Den 24 april börjar jag och matte valpkurs här i Väsby. Det ska bli riktigt spännande och roligt!

Då får vi träna med varandra och få massor av bra tips!


Jag busar

Och testar gränserna.. Ett exempel är att jag gärna springer iväg så fort matte kommer närmare mig. Eller att jag inte lyssnar på kommandot kom.

Så igår då tränade vi på gräsmattan utanför. Korta sträckor fungerar ju strålande. Lite längre, nej då hittar jag annat skoj!

Är det någon som har tips?


Busig


Bilder

Just nu verkar bloggen vara envis med att inte vilja lägga upp bilder utan krångel. Men matte meddelar att det snart kommer..

Vi är hemma nu, det märktes att jag kände igen mig. Jag högg tag i första bästa leksak och la mig på mattan. Sov även till kvart i tio imorse. Matte och husse blev störtförvånade när de vaknade och undrade hur jag fortfarande kunde sova. Men de antar att jag tar igen mig efter flera dagars bus.. Ibland var det svårt att hålla mig ifrån Sallys öron. Men matte är riktigt glad över hur roligt jag har haft det och hur mycket jag busat. Nu har jag också förstått att jag får ligga i min säng när de äter. Det var lättare att göra det när de andra hundarna också låg i sin korg. Så nu gör vi så hemma också.

Idag är husse hemma med mig, matte ska träffa kusin. Och jag började gny och gnälla när matte försvann. Men det gick bra.


Snart ska vi åka hem

Nu äntligen sitter vi i bilen på väg hem! Är en trött liten valp, men oj så skoj jag haft. Jag har utforskat stora gräsmattan bakom huset. Jag har gått i skogen, busat med Sally och Zita.. Suttit mattes famn om kvällarna om vi suttit utomhus. Hälsat på husses släktingar och åkt en del bil. Älskar att åka bil. Lägger mig ned direkt och somnar in fort. Pheew tycker matte..

Kommer sakna trädgården och Sally!

https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51586bb69606ee6f8cdee66c.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515878e4e087c3715de5d691.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515878e4e087c3715de5d691.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515878e4e087c3715de5d691.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515878e4e087c3715de5d691.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515878e4e087c3715de5d691.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515878e4e087c3715de5d691.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515878e4e087c3715de5d691.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515878e4e087c3715de5d691.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515878e4e087c3715de5d691.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515878e4e087c3715de5d691.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515878e4e087c3715de5d691.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515878e4e087c3715de5d691.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515878e4e087c3715de5d691.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515878e4e087c3715de5d691.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515878e4e087c3715de5d691.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515878e4e087c3715de5d691.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515878e4e087c3715de5d691.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515878e4e087c3715de5d691.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515878e4e087c3715de5d691.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515878e4e087c3715de5d691.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515878e4e087c3715de5d691.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515878e4e087c3715de5d691.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515878e4e087c3715de5d691.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515878e4e087c3715de5d691.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515878e4e087c3715de5d691.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515878e4e087c3715de5d691.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515878e4e087c3715de5d691.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515878e4e087c3715de5d691.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515878e4e087c3715de5d691.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515878e4e087c3715de5d691.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515878e4e087c3715de5d691.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515878e4e087c3715de5d691.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51588300e087c3047a401b9d.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51588300e087c3047a401b9d.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51588300e087c3047a401b9d.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51588300e087c3047a401b9d.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51588300e087c3047a401b9d.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51588300e087c3047a401b9d.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51588300e087c3047a401b9d.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51588300e087c3047a401b9d.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515889fcddf2b37a6a2891df.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515889fcddf2b37a6a2891df.jpg">https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515889fcddf2b37a6a2891df.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515889fcddf2b37a6a2891df.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51588a4ee087c3043773451d.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51588a4ee087c3043773451d.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51588a51e087c3046b79f308.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51588a51e087c3046b79f308.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51588a64ddf2b37a734af517.jpg">https://cdn3.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51588a64ddf2b37a734af517.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51588a659606ee32dc4b048b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/4101412/6-3/pic_51588a659606ee32dc4b048b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_515893829606ee32e0d522d3.jpg" class="image">