Att sova..

Är det bästa som finns!


Leker!

Jag älskar att leka.


Poserar.


Stora valpen

Jag har blivit så stor, 4,5 månader. Vart tog tiden vägen?

Jag testar alla gränser som går, testar mattes tålamod. Hur mycket kan jag busa innan hon får fnatt? Hehe.

Ensamhetsträningen är i full gång. Jag är inte så jätteförtjust i att matte går. Jag piper och ylar, men slutar efter en stund. Börjar märka att matte kommer tillbaka. Nu piper jag inte inomhus längre, bara när matte går ut utomhus. Men det ska bli bra det med.

Det har varit soliga dagar här nu, vi har legat ute och matte har blivit brun och jag har solat mig. Jösses vad jag flåsar. Mindre roligt är det när matte häller vatten över mig så att jag ska få lite svalka. Men det går bra! Det är ju skönt efteråt.


Öva!

Detta måste vi öva på, jag och matte.

Inkallning
Stanna
Hälsa fint
Att sluta bita på händerna, även om jag aldrig biter hårt, så vill matte att jag slutar.

Tips mottages tacksamt säger matte!


Karaktären..

Matte har insett att jag har en förbaskat rolig karaktär..

Om vädret är vackert ute, då vill jag gå ut redan tio på morgon och lata mig i solen. Behöver inte ens kissa. Utan lägger mig ned rätt och slätt på gräsmattan.

Sover också i min egen säng, men tro inte att jag lurar upp matte tidigt på morgon för gos? Johodå. Jag går till soffan och skrapar tills matte kommer. Vilket hon också gör ibland. Då ligger vi där i några timmar, innan vi går ut!


Ingen valpkurs

För matte är superförkyld.. Så vi fick stanna hemma och vila. Men vi övade på lite konster istället. Försöker att träna på kryp och på att vinka med tassen.

Matte kommer på alla möjliga konster. :)


Öva!

Idag har vi varit ute och övat på att hälsa fint. På att jag ska sitta när det kommer någon och inte studsa som en liten boll. Det går bra faktiskt! :)

Imorgon är det hundkurs igen, det ska bli roligt att träffa de andra valparna igen. Är jätteduktig faktiskt. Matte är jättestolt.


Stor hund, i litet format!

Alla som har en fralla vet att det är en stor hund i ett litet format. Jag är en envis rackare ibland. Vissa gånger kan jag få för mig att jag inte ska gå. Sätter mig ned och kommer inte ens när matte lockar. Då kan hon bli vansinnig.

Visste ni. Att nu väger jag 7,5kg! Jag känns jättestor nu!


Tänder

Mina tänder lossnar åt alla håll och kanter.. Jösses säger matte som bara måste spana i munnen. Superhäftigt att det kommer upp nya tänder nu.


Valpkursträff!


Utomhushäng..

När solen skiner och det är varmt är jag ute nästan hela dagarna. Vi solar och sover i solen jag och matte. Matte pluggar också, då brukar jag lägga mig på hennes bok och kräva att vi gosar..

https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_518954cdddf2b31c75465d4c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/4101412/6-3/pic_518954fae087c309d6219888.jpg" class="image">


Fyra månader!

Med andra ord! Stor kille nu!


Valborg

Och lite bilder...